Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Starta aktiebolag snabbare med lagerbolag


Med ett lagerbolag kommer du igång direkt med din verksamhet eftersom bolaget redan är registrerat hos Bolagsverket och har ett organisationsnummer. Vi hjälper dig med administrationen av ditt bolagsärende så att du istället kan fokusera på det nya företagets verksamhet.

Vi har lagerbolag för samtliga bolagstyper, AB, HB, KB, EkF, BRF. Aktiebolagen finns med 25 tkr, 50 tkr, 100 tkr och 500 tkr i aktiekapital. När du köper du ett bolag av oss ingår alltid vår hjälp med ansökan om F-skatt samt moms och arbetsgivare - vilket krävs för att du ska kunna fakturera i ditt företag.

Ägare av bolaget samma dag som beställningsdatumet

Du blir ägare av bolaget från avtalsdagen, dvs samma dag som vi tar emot din beställning. Du kan därmed göra affärer i bolaget så snart avtalen är undertecknade och betalning av bolaget är erlagd.

Våra lagerbolag har ett löpnummer som tilldelat bolagsnamn men i samband med köpet skickar vi in om namnändring till Bolagsverket så att de ändrar till det bolagsnamn som du vill ha.

Orgnr och bolagshandlingar inom 2 timmar

Beställ ditt bolag online så har du tillgång till organisationsnummer och bolagshandlingar inom 2 timmar!

När vi skickar ärendet till Bolagsverket får du en generalfullmakt och kan börja använda bolaget direkt. Din handläggare hos oss sköter sedan all kontakt med Bolagsverket och finns till hands för dig under hela ärendet tills dess att Bolagsverket är klara med omregistreringen.

Lång erfarenhet kring lagerbolag och bolagsfrågor

Svenska Standardbolag AB har lång erfarenhet av lagerbolag. Det var vi som etablerade tjänsten lagerbolag redan 1954 genom affärsidén ”standardisering av bolagsbildning”.

Ring, maila eller chatta gärna med oss, vi har öppet alla vardagar mellan 08-16.30.

Våra kontor:

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!